رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی، خسرو شهبازی، از انجام 6 میلیون و 167 هزار قطعه جوجهریزی در ماه گذشته در این استان خبر داد و اعلام کرد که این میزان جوجهریزی، نشاندهنده پایداری تولید گوشت مرغ در استان است. به گفته شهبازی، این میزان جوجهریزی در 247 واحد تولیدی استان انجام شده است تا در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، مشکلی در تأمین گوشت مرغ وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به جوجهریزی 5 میلیون و 650 هزار قطعهای در دیماه، مجموع جوجهریزی سال جاری را 58 میلیون و 883 هزار و 768 قطعه اعلام کرد. شهبازی همچنین از رشد میزان جوجهریزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: سال گذشته، 53 میلیون و 317 هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان انجام شده بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه 10 هزار و 665 تن گوشت مرغ در بهمنماه تولید شده است، افزود: میزان مصرف گوشت مرغ در استان ماهانه 8 هزار و 800 تن است که مازاد بر مصرف نیاز استان تولید میشود.
وی با اشاره به ذخیره 1463 تن مرغ منجمد در استان و توزیع 1175 تن از آن، اعلام کرد که آذربایجانغربی رتبه سوم کشوری در تولید جوجه یک روزه گوشتی را دارد و دارای 858 واحد مرغداری گوشتی، مادر گوشتی، مرغ اجداد گوشتی، مرغ تخمگذار تجاری و پرورش پولت تخمگذار است.
اخبار استان آذربایجان غربی را در مجله عصر ارومیه بخوانید