تولید روزانه ۹ میلیون نان در نانوایی‌های آذربایجان غربی

معاون اداری و مالی اداره کل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان‌ غربی اعلام کرد که روزانه بیش از ۹ میلیون قرص نان شامل انواع لواش، بربری و سنگک در چهار هزار و ۷۶۱ واحد نانوایی این استان توسط نانوایان پخت و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

عبدالوهاب تیمورزاده در همایش روز ملی گندم و نان و تقدیر از فعالان زنجیره تولید نان در استان، با اشاره به حمایت‌های دولتی از این بخش گفت: در سال گذشته بالغ بر ۶۷۴ میلیارد تومان یارانه دولتی به حساب نانوایان واریز شده است.

وی در ادامه به میزان گندم تحویل شده به مراکز خرید استان اشاره کرد و افزود: در ۴۹ مرکز شامل مراکز خرید مباشر، سیلوهای ملکی و خصوصی و کارخانجات آرد، با ظرفیتی بیش از یک میلیون تن، حدود ۶۷۵ هزار تن گندم از ۵۴ هزار و ۹۶۰ کشاورز گندم‌کار تحویل گرفته شده است.

تیمورزاده میزان خرید و ذخیره‌سازی آرد در استان طی سال گذشته را ۶۷۵ هزار و ۲۱۴ تن اعلام کرد و افزود: استان آذربایجان غربی در زمینه خرید گندم با کاهش یک درصدی نسبت به سال قبل، رتبه هفتم کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به شهرستان‌های برتر در زمینه خرید گندم گفت: بوکان با تحویل ۸۸ هزار و ۹۲ تن، ارومیه با ۷۸ هزار و ۵۰۰ تن و میاندوآب با ۷۸ هزار و ۹۲ تن، رتبه‌های اول تا سوم را در سال گذشته کسب کرده‌اند.

تیمورزاده ظرفیت ذخیره‌سازی سیلوهای استان را بیش از یک میلیون تن اعلام کرد و افزود: از این میزان، ۱۵۷ هزار تن مربوط به سیلوهای دولتی، ۴۲۰ هزار تن ظرفیت سیلوهای بخش خصوصی و ۴۵۷ هزار تن نیز ظرفیت ذخیره‌سازی کارخانجات آردسازی استان است.

وی تعداد نانوایی‌های دارای آرد نوع یک را سه هزار و ۲۴۴ واحد، نانوایی‌های دارای آرد نوع دو را دو هزار و ۶۴۹ واحد و تعداد واحدهای آزادپز را نیز ۲۱۲ واحد اعلام کرد و افزود: سرانه مصرف نان در کل استان با توجه به جمعیت، ۹ کیلو و ۵۳۰ گرم است.

در پایان این همایش، از تلاش‌ها و زحمات فعالان زنجیره تولید نان در استان تقدیر به عمل آمد.

 مجله خبری عصر ارومیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *