خرداد ۳۰, ۱۴۰۳

ارومیه- معاون استاندار آذربایجان غربی از ساماندهی نانوایی‌های آزادپز استان با هدف مدیریت مصرف نان و شفاف‌سازی عملکرد آنها خبر داد.

جواد کرمی در جلسه کارگروه آرد و نان استان اظهار کرد: به منظور ساماندهی نانوایی‌های آزادپز و شفاف‌سازی عملکرد آنها در زمینه تهیه و مصرف آرد، صدور مجوز جدید برای این واحدها به طور موقت متوقف شده است.

وی افزود: در واحدهای متقاضی جدید نانوایی آزادپز، کارتخوان متصل به سامانه نصب خواهد شد تا میزان خرید آرد و مصرف آنها به طور دقیق رصد شود.

معاون استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶۴ واحد نانوایی آزادپز در ارومیه ثبت شده است، گفت: از این تعداد، ۱۳۴ واحد از طریق سامانه اقدام به خرید آرد می‌کنند، اما وضعیت مابقی واحدها نامشخص است.

کرمی از متولیان امر خواست تا در اسرع وقت نسبت به شفاف‌سازی عملکرد و ساماندهی این نانوایی‌ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه فعالیت نانوایی‌های آزادپز برای مدیریت مصرف نان و کاهش صف‌های نان ضروری است، افزود: این واحدها با پخت نان با کیفیت، نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کنند.

معاون استاندار آذربایجان غربی همچنین از کیفیت پایین نان بربری‌های دولتی انتقاد کرد و گفت: قیمت هر عدد نان بربری دولتی ۳۰ هزار ریال است، در حالی که کیفیت آن مطلوب نیست.

کرمی اظهار کرد: فعالیت نانوایی‌های آزادپز با ایجاد رقابت در این بخش، به طور خودکار کیفیت نان را ارتقا خواهد داد.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت شدید بر کیفیت و کمیت تولید نان در استان، گفت: سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اتحادیه نانوایان باید در این زمینه نظارت‌های لازم را انجام دهند.

کرمی با بیان اینکه ۹۵ درصد نانوایی‌های استان فعالیت قابل قبولی دارند، افزود: ۵ درصد باقی‌مانده نیازمند شناسایی و ساماندهی هستند.

معاون استاندار آذربایجان غربی در خصوص تولید آرد کامل در استان نیز گفت: این موضوع یکی از دغدغه‌های استان است و مقرر شده اگر واحدهایی که مجوز تولید آرد کامل را دریافت کرده‌اند، نتوانند اقدامات لازم را انجام دهند، واحدهای جدیدی جایگزین آنها شوند.

در حال حاضر ۴ هزار و ۷۶۱ واحد نانوایی در استان آذربایجان غربی فعال است و روزانه ۹ میلیون قرص نان از انواع نان لواش، بربری و سنگک پخت و به مردم عرضه می‌شود.

جدید ترین اخبار استان آذربایجان غربی را در مجله خبری عصر ارومیه بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *